Implică-te

Daca te atrag actiunile noastre si ai vrea si tu sa iei parte la magia Spiridusilor Fiecare Conteaza, aducand zambete celor care au cea mai mare nevoie de ele, noi te asteptam cu bratele deschise! Nu te teme, oricine are ceva valoros pentru ceilalti. Cel mai adesea, oamenii buni ne sprijina intr-unul dintre modurile urmatoare:

Foto:

Donatii

Avem nevoie de sprijinul tau financiar pentru a ne putea desfasura activitatile. Niciunul dintre noi nu ia salariu de la asociatie, toate donatiile sunt utilizate exclusiv pentru proiectele desfasurate si cheltuielile curente. De aceea, o donatie unica ne permite sa desfasuram o actiune in bune conditii, iar o donatie recurenta ne ofera predictibilitate pentru a ne putea planifica activitatea pe termen mai lung.

Ne poti face o donatie - unica sau recurenta - in contul nostru:

Asociatia Social Culturala Fiecare Conteaza

Cod de identificare fiscală: 40145256

IBAN: RO77RNCB0073162461150001

Moneda: RON

Banca: Banca Comerciala Romana S.A.

COD SWIFT: RNCBROBU

Voluntariat

Intotdeauna ne bucuram sa avem alaturi oameni faini si entuziasti, iubitori de fapte bune, care sa impartaseasca timpul, ideile, fortele si talentele lor cu noi. In functie de modul in care iti doresti sa te implici, de nevoile noastre de moment si de aptitudinile tale, ne poti ajuta cu o multime de lucruri: comunicare, design, logistica, participare efectiva la actiuni, popularizarea activitatilor noastre etc.

Deci daca te gandesti sa devii Spiridus Fiecare Conteaza, nu sta pe ganduri si scrie-ne un mail la fiecarecontact@gmail.com, povesteste-ne cate ceva despre tine si haide sa ne cunoastem!

Alte moduri de implicare

Bineinteles, suntem absolut incantati si de alte tipuri de ajutor, in functie de resursele si posibilitatile tale. De exemplu, poate cunosti oameni sau companii care ar fi interesati sa ne sustina actiunile si ne poti pune in legatura. Sau poate ai auzit de un apel de proiecte care crezi ca ni s-ar potrivi manusa. Sau poate stii o comunitate care are nevoie de ajutor sau ai o idee foarte faina pentru o actiune sau un proiect pe care l-am putea dezvolta. Indiferent de tipul de aport pe care il poti aduce, noi ne vom bucura sa te cunoastem si sa punem tara la cale impreuna, asa ca nu ezita sa ne dai un semn!