Ce facem, ce credem, ce am invatat

Aici poti afla mai multe detalii despre actiunile noastre. Dar si despre ce ne face sa ne dam jos din pat dimineata. Ce ne infurie, ce ne rupe inima, ce ne face sa dansam putin de bucurie sau sa ne regasim credinta in umanitate. Aici povestim si ne povestim.

Atelier de Povesti la Sinteti

7 aug. 2022

Dragii nostri, de Ziua Internationala a Prieteniei, noi ne-am mai facut niste prieteni deosebiti, mici si mari 😊.

Magie cu carti in scoli si gradinite

20 iun. 2022

Dragilor, scanand de zor facturi ca sa nu ne certe doamna contabila, ne-am dat seama ca desi v-am promis ca va mai povestim de niste lucruri frumoase pe care le-am facut anul acesta, n-am apucat pana acum sa o si facem. Iata, deci, ce-am mai spiridusit noi cu spor:

A noua editie a Proiectului "Vreau o Carte!" merge la Darasti-Vlasca :)

20 mai 2022

Dragilor, dupa cum v-am promis, ne-am intors cu povesti si sentimente multe si amestecate de la Darasti-Vlasca.

Donatii pentru refugiatii din Ucraina

25 mar. 2022

Dragilor, scuze ca nu am mai dat vesti de mult, dar am tacut si am facut si nu ne-a lasat inima sa ne oprim sa ne tragem sufletul si sa povestim pana cand fiecare banut si produs pe care ni l-ati donat nu a ajuns acolo unde poate ajuta un refugiat.

Spiriduseala reusita - peste 100 de copilasi ii multumesc din suflet lui Mos Craciun :)

3 ian. 2022

Dragii nostri Spiridusi ai Mosului, va aducem un dar tare frumos de Craciunul acesta🎁: o explozie de veselie din partea unor copilasi minunati, carora voi le-ati facut sarbatorile magice🤩! E inutil sa va mai spunem ca a fost o experienta minunata, cu zambete nenumarate, cu emotii si incantare, cu pui care se clatinau sub greutatea cadourilor🥰.

Au sosit scrisorile pentru Mos Craciun!!!

26 nov. 2021

💌🎅🏻🎅🏻🎁SCRISORI PENTRU MOS CRACIUN 2021💌🎅🏻🎄🎁

Misiune reusita: ghiozdanele livrate!

21 sept. 2021

Dragiloooor, am fost vineri cu peste 100 de ghiozdane complet echipate la copilasii de la Negoesti si Luica🤩🎒. Nici nu va pot povesti ce veselie a fost🥳!

In sfarsit, avem site!

6 sept. 2021

Dupa trei ani de activitate in care ne-am putut intalni doar pe Facebook, un om cu suflet mare si abilitati tehnice deosebite s-a indurat de noi, asa mici si atehnici cum suntem si ne-a facut aceasta mandrete de site (multumim, Constantin Barbu!). Si...