Ce facem, ce credem, ce am invatat

Aici poti afla mai multe detalii despre actiunile noastre. Dar si despre ce ne face sa ne dam jos din pat dimineata. Ce ne infurie, ce ne rupe inima, ce ne face sa dansam putin de bucurie sau sa ne regasim credinta in umanitate. Aici povestim si ne povestim.

Gunoiul unuia e comoara altuia - carti salvate de la aruncat au ajuns in Biblioteca de Cartier

21 iul. 2023

Dragilor, azi am fost in misiune de salvare🚑! Chiar dupa coltul strazii noastre, cineva depozitase mai multi saci cu carti langa pubelele de gunoi📚.

Vreau o Carte a mers anul acesta la Centrul social de zi Sfanta Sofia

14 mai 2023

Dragilor, am fost vinerea trecuta cu o multime de carti frumoase (si o consola Nintedo Switch, donata de un super-om, care ne e mereu alaturi🙏) la copiiii de la centrul social de zi Sfanta Sofia. Si ca de obicei, a fost o experienta absolut minunata🥰!

Piticii de la Gradinita Cascioarele s-au innoit de Pasti cu jucarii educative :)

14 apr. 2023

Dragilor, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti, spiridusii Fiecare Conteaza au devenit iepurasii Fiecare Conteaza🐰

Multumita voua, Scoala Gimnaziala nr 1 Siretel a primit 100 de carti

3 mar. 2023

Dragilor, iata ce lucruri super-faine se intampla atunci cand ne strangem impreuna sa aducem putina bucurie si cunoastere🤩!

Mos Craciun a sosit la Darasti-Vlasca si Adunatii Copaceni!

24 dec. 2022

Dragilor, iata ca a sosit si ziua de Ajun, si e momentul sa ne facem un dar nepretuit noua, tuturor: imaginea bucuriei celor mici la care a venit Mosul, prin grija si bunatatea voastra ❤️

Aproape 100 de copilasi din Darasti Vlasca au primit ghiozdane echipate prin programul Fiecare Ghiozdan Conteaza 2022

12 sept. 2022

Dragilor, voi incepe aceasta poveste spunandu-va ca sunteti nemaipomeniti🤗! Nici nu stiti cata bucurie au adus ghiozdanele daruite de voi unor copilasi cu situatii grele! Am reusit si anul acesta sa ajutam impreuna aproape 100 de mititei din Darasti Vlasca, Adunatii Copaceni si cativa de la Sintesti sa inceapa anul scolar cu bine🎒.

Atelier de Povesti la Sinteti

7 aug. 2022

Dragii nostri, de Ziua Internationala a Prieteniei, noi ne-am mai facut niste prieteni deosebiti, mici si mari 😊.

Magie cu carti in scoli si gradinite

20 iun. 2022

Dragilor, scanand de zor facturi ca sa nu ne certe doamna contabila, ne-am dat seama ca desi v-am promis ca va mai povestim de niste lucruri frumoase pe care le-am facut anul acesta, n-am apucat pana acum sa o si facem. Iata, deci, ce-am mai spiridusit noi cu spor:

A noua editie a Proiectului "Vreau o Carte!" merge la Darasti-Vlasca :)

20 mai 2022

Dragilor, dupa cum v-am promis, ne-am intors cu povesti si sentimente multe si amestecate de la Darasti-Vlasca.

Donatii pentru refugiatii din Ucraina

25 mar. 2022

Dragilor, scuze ca nu am mai dat vesti de mult, dar am tacut si am facut si nu ne-a lasat inima sa ne oprim sa ne tragem sufletul si sa povestim pana cand fiecare banut si produs pe care ni l-ati donat nu a ajuns acolo unde poate ajuta un refugiat.

Spiriduseala reusita - peste 100 de copilasi ii multumesc din suflet lui Mos Craciun :)

3 ian. 2022

Dragii nostri Spiridusi ai Mosului, va aducem un dar tare frumos de Craciunul acesta🎁: o explozie de veselie din partea unor copilasi minunati, carora voi le-ati facut sarbatorile magice🤩! E inutil sa va mai spunem ca a fost o experienta minunata, cu zambete nenumarate, cu emotii si incantare, cu pui care se clatinau sub greutatea cadourilor🥰.

Au sosit scrisorile pentru Mos Craciun!!!

26 nov. 2021

💌🎅🏻🎅🏻🎁SCRISORI PENTRU MOS CRACIUN 2021💌🎅🏻🎄🎁

Misiune reusita: ghiozdanele livrate!

21 sept. 2021

Dragiloooor, am fost vineri cu peste 100 de ghiozdane complet echipate la copilasii de la Negoesti si Luica🤩🎒. Nici nu va pot povesti ce veselie a fost🥳!

In sfarsit, avem site!

6 sept. 2021

Dupa trei ani de activitate in care ne-am putut intalni doar pe Facebook, un om cu suflet mare si abilitati tehnice deosebite s-a indurat de noi, asa mici si atehnici cum suntem si ne-a facut aceasta mandrete de site (multumim, Constantin Barbu!). Si...