Proiectele noastre

Iata ce am facut pana acum si ce planuim sa facem, cu ajutorul oamenilor faini ca tine, si in continuare.

Programul Vreau o Carte

8 sept. 2021

Prin acest program oferim carti, in sistem de wishlist, elevilor din medii defavorizate care isi doresc sa citeasca, insa nu au acces la cartile spre care ii trage inima.

Programul Fiecare Ghiozdan Conteaza

8 sept. 2021

Niciun copil nu ar trebui sa simta apasarea de a nu avea cele necesare invataturii. Un ghiozdan echipat inseamna un an scolar inceput cu dreptul pentru orice micut.

Scrisori pentru Mos Craciun

8 sept. 2021

De fiecare Craciun, ne transformam in Spiridusii Mosului si, cu ajutorul comunitatii noastre magice, aducem daruri si bucurie in sufletele copiilor fara posibilitati.

Biblioteca de Cartier

8 sept. 2021

Te-ai plictisit de cartile tale? Ai citi una noua? Vino sa vizitezi Biblioteca de Cartier din fata sediului nostru! Poti lua ce carte vrei si poti aduce la schimb alta care-ti prisoseste.

Ziua Persoanelor Varstnice

8 sept. 2021

Seniorii sunt mult prea adesea ignorati si izolati in societatea noastra. De 1 Octombrie, ii asiguram de pretuirea noastra, oferindu-le, din suflet, cate o floare si o carte.

Martisor literar

8 sept. 2021

Cu ocazia primei zile de primavara, incercam sa aducem un zambet doamnelor in etate, daruindu-le cate o carte, insotita de traditionalul Martisor.

Coltul Povestilor la Street Delivery

8 sept. 2021

Ne-a facut o placere deosebita sa construim un coltisor de magie, povesti si lectura pentru cei mici doi ani consecutiv, in cadrul festivalului Street Delivery.

Promovarea sanatatii

8 sept. 2021

Aducem medicii alaturi de cei mici din medii defavorizate, pentru a-i invata cum sa traiasca sanatos, sa se protejeze de boli si sa se dezvolte armonios.

Sprijinirea scolilor si gradinitelor

8 sept. 2021

Ne bucuram de fiecare data cand putem da o mana de ajutor scolilor si gradinitelor din mediul rural, oferindu-le dotarile si materialele necesare activitatii.