In sfarsit, avem site!

Dupa trei ani de activitate in care ne-am putut intalni doar pe Facebook, un om cu suflet mare si abilitati tehnice deosebite s-a indurat de noi, asa mici si atehnici cum suntem si ne-a facut aceasta mandrete de site (multumim, Constantin Barbu!). Si...

Foto: Fiecare Conteaza

Foto: Fiecare Conteaza

Foto: Fiecare Conteaza

...la pachet cu el, a venit si aceasta mandrete de blog, pe care ne dorim sa-l exploatam la maxim. O sa incercam sa-l folosim pentru a-ti oferi o mica fereastra catre lumea magica a actiunilor de apropiere a oamenilor - in special a copiilor - de educatie si cultura, de aducere a unor zambete, de coagulare a unor oameni in jurul unor idei si proiecte. Dar si pentru a transmite emotii, imagini si ganduri de pe teren. Sau pentru a face constientizare cu privire la o situatie grava curenta. Sau pentru a promova alte organizatii care au nevoie de ajutor. Sau pentru a explica unele concepte importante in munca noastra. Sau pentru a transmite mesaje primite de la membrii comunitatii noastre. Sau doar pentru a-ti transmite dragul si recunostinta noastra pentru ca ne esti alaturi si ti-ai rupt din timp sa citesti aceste randuri.

Nu stim nici noi ce va iesi aici. Probabil ca nu vor fi texte cu staif si cu iz de copywriting de top. Dar promitem ca vor fi calde, autentice si pornite din iubire de oameni si de munca asta, chiar si in momentele de maxima frustrare. Asteptam cu drag sa ne spui si tu despre ce ai vrea sa stam de vorba. Suntem o carte deschisa si mare amatoare de povesti. Stai, deci, pe aproape pentru urmatorul capitol :) .