Spiriduseala reusita - peste 100 de copilasi ii multumesc din suflet lui Mos Craciun :)

Dragii nostri Spiridusi ai Mosului, va aducem un dar tare frumos de Craciunul acesta🎁: o explozie de veselie din partea unor copilasi minunati, carora voi le-ati facut sarbatorile magice🤩! E inutil sa va mai spunem ca a fost o experienta minunata, cu zambete nenumarate, cu emotii si incantare, cu pui care se clatinau sub greutatea cadourilor🥰.

Foto: Fiecare Conteaza

Se poate vedea imediat din imagini. Trebuie insa sa va povestim ca piticii din Grupa Mare de la Cascioarele ne-au asteptat cu o serbare incantatoare, cu cantecele si poezioare, topind tot ce mai ramasese netopit din noi dupa ce venisem de la strengarii de la Curcani.

Nu sunt suficiente cuvinte sa va multumim pentru ca ne-ati oferit si anul acesta sansa de a colecta atata energie buna si atatea amintiri frumoase de la niste copilasi ale caror dorinte de Craciun s-au implinit, pentru multi poate prima data in viata lor. Ne inclinam si va imbratisam!Trebuie sa multumim inca o data, cu drag si recunostinta, bunilor nostri prieteni, Octavian si Simona Radu, care ne-au pus, pentru a nu mai stim cata oara, la dispozitie sania mosului motorizata cu care am dus darurile, dar si mereu veselului Mihai Pantazi, care a fost pe post de Ren Sef, conducand sania incarcata la destinatie.Nu in ultimul rand, multumim si prietenilor de la Bringo, la care am apelat cu rugamintea de a ne ajuta sa numaram si transportam cele peste 100 de seturi de dulciuri, cate unul pentru fiecare copilas, iar ei au fost draguti si ni le-au adus cu bine, desi in mod normal nu livreaza comenzi atat de mari.Dragilor, va imbratisam cu maxim de drag si veselie pe toti deodata si pe fiecare in parte si va dorim Sarbatori linistite, luminate, tihnite si pline de seninatate alaturi de cei dragi!

Sa va fie 2022 asa cum vi-l doriti, mai bland, mai incarcat de vesti bune si mai propice pentru a ne aduce impreuna! Ne reintalnim la anul cu si mai multe spiriduseli de toate felurile!