Misiune reusita: ghiozdanele livrate!

Dragiloooor, am fost vineri cu peste 100 de ghiozdane complet echipate la copilasii de la Negoesti si Luica🤩🎒. Nici nu va pot povesti ce veselie a fost🥳!

Foto: Fiecare Conteaza

Bucuria lor a fost contagioasa, iar doamnele profesoare ne-au marturisit ca e primul an in care vor putea lucra asa cum isi doresc la ore, pentru ca in sfarsit au toti copiii carioci, acuarele, creioane colorate…Va multumim inca o data din suflet tuturor celor care ati facut minunea asta posibila, sunteti extraordinari si va iubim🙏❤️!

Multumim, in mod special, inca o data, prietenilor de la Jiman Cabinet de Arhitectura si de la SHE Information Technology pentru donatiile lor generoase, care au facut o diferenta insemnata, permitandu-ne sa ne dublam numarul de ghiozdane oferite fata de anul trecut🙏.

De asemenea, multumim, ca de fiecare data, minunatilor Simona si Octavian Radu, care ne salveaza mereu atunci cand e vorba de transport si priceputului Mihai, care ne conduce in siguranta peste tot🙏. Si nu in ultimul rand, dragului nostru prieten Andrei Robert Stroe, spiridus neoficial Fiecare Conteaza, care a fost cu noi pe baricade, in focul cumparaturilor de rechizite, ajutandu-ne sa ne pastram capul si sa facem cele mai bune alegeri🥰.

Si nu putem spune asta de suficiente ori: multumim din nou fiecaruia dintre voi in parte – celor care ati adus un ghiozdan, celor care ati facut o donatie, celor care ati dat un share sau un like la postarile noastre, astfel incat ele au putut ajunge acolo unde trebuie. Voi sunteti sufletul Fiecare Conteaza, fara de care nimic nu ar fi posibil🙏❤️!

Revenim la inceputul saptamanii viitoare cu si mai multe poze si povesti de la Valea Stanii si Fierbinti Targ, unde am delegat alti spiridusi cu restul de de ghiozdanele si cu multa bucurie🤩!