Atelier de Povesti la Sinteti

Dragii nostri, de Ziua Internationala a Prieteniei, noi ne-am mai facut niste prieteni deosebiti, mici si mari 😊.

Foto: Narcisa Ilie

In ciuda caldurii care topeste si pietrele, o multime de copilasi veseli si iubitori de povesti, desenat si colorat din Sintesti s-au adunat pe un teren viran, care, pentru cateva ore, s-a transformat intr-un tinut al fanteziei si bunei dispoziti. Alaturi de minunatele Narcisa Ilie si Nicoleta Victoria Nuțu, am incins ateliere de lectura, invatare si imaginatie, la care cei mici au participat cu tot sufletelul lor. Ca de obicei, copiii au fost extraordinari - isteti, deschisi, creativi, dornici sa ajute si sa fie pe plac, plini de incantare si mandrie sa-si arate ideile si operele. Au primit, in final, si cate o carticica de colorat cu poveste, de care s-au bucurat sincer.


Din diferite motive, multi dintre ei nu (mai) merg la scoala sau sunt pe punctul de a abandona.. Potentialul lor mai poate fi surprins doar prin astfel de activitati. Iar o data surprins, poate unii dintre ei vor avea sansa sa-l cultive. Noi le vom ramane alaturi si ii vom sprijini cat de mult vom putea (vom reveni cu o serie de actiuni in acest sens, pentru care vom apela la sprijinul vostru). Multumim din suflet adevaratilor supereroi fara pelerine ai acestei povesti, neobosita doamna preoteasa Mihaela Ganga si Parintele Daniel, care au strans o comunitate frumoasa si de isprava in jurul lor, la Parohia Sintesti si care au organizat aceste ateliere si ne-au oferit si noua sansa sa fim parte din ele.

Va imbratisam pe toti si daca doriti si voi sa luati parte la aducerea unei raze de lumina pentru acesti copii si altii ca ei, va rugam sa ne scrieti!