Ziua Persoanelor Varstnice

Seniorii sunt mult prea adesea ignorati si izolati in societatea noastra. De 1 Octombrie, ii asiguram de pretuirea noastra, oferindu-le, din suflet, cate o floare si o carte.

Foto: Fiecare Conteaza

Ne iubim bunicii nespus, le datoram o buna parte din oamenii care suntem astazi si ne-am dori ca toti varstnicii sa aiba, la randul lor, parte de recunostinta, caldura si de constiinta faptului ca nu sunt singuri. Ne doare sa-i stim pe multi dintre ei marginalizati, umiliti, insingurati.

De aceea, de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, le oferim o floare, o carte si o vorba buna, pentru a-i asigura ca, pentru noi si pentru comunitatea noastra, ei conteaza. Ne-am dori sa le putem oferi mult mai mult de atat, iar pe masura ce ne vom dezvolta, speram sa crestem acest proiect.

In trecut, am impartit flori si carti in dimineata de 1 Octombrie in Parcul Cismigiu si in Parcul Obor. Mai multi voluntari ne-ar ajuta sa extindem voia buna catre mai multe zone din Bucuresti si din tara. Daca iti place ideea si ti-ai dori sa iei parte la ea, te asteptam cu drag alaturi de noi!