Scrisori pentru Mos Craciun

De fiecare Craciun, ne transformam in Spiridusii Mosului si, cu ajutorul comunitatii noastre magice, aducem daruri si bucurie in sufletele copiilor fara posibilitati.

Foto: Fiecare Conteaza

Cu totii ne amintim de infrigurarea cu care asteptam dimineata de Craciun, pentru a da fuga sa vedem ce ne-a lasat Mosul bun sub brad. Sau...nu chiar cu totii. Pentru copiii fara posibilitati si pentru familiile lor, sarbatorile de iarna pot fi un prilej in care lipsurile sunt simtite si mai acut. Acolo unde asigurarea celor necesare traiului e deja dificila, un cadou poate fi un lux de nepermis. Astfel, sunt micuti pe care Mosul ii ocoleste cu anii.

De aceea, suntem incantati sa-i putem da o mana de ajutor Mosului, pentru a ne asigura ca ajunge si la acesti copii. In fiecare decembrie, ne transformam in Spiridusi de Craciun si, cu maxima veselie, indemnam elevii cu posibilitati modeste ai unor scoli din mediul rural defavorizat sa ne trimita scrisorele in care sa ne spuna ce le doreste sufletelul la ceas de sarbatoare. Apoi apelam la oamenii buni si grijulii ai comunitatii Fiecare Conteaza pentru a se ocupa de cate o scrisoare si a indeplini dorintele celor mici.

Nimic nu e mai frumos decat sa vezi bucuria de pe chipul unui copil atunci cand primeste darurile mult visate. Si ne simtim absolut privilegiati ca putem lua parte la ea. Am impartasit, pana acum, magia sarbatorilor de iarna cu aproximativ 200 de elevi din Cascioarele, Sarulesti Gara si Curcani. Te asteptam sa fii si tu spiridusul Mosului pentru un micut in 2021!